Slumpad post: En pysslare till
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hägglund, Maggan & Dahlin, Doris: Drunkna inte i dina känslor

| 2020-08-16, 12:01

En överlevnadsbok för sensitivt begåvade. I fem år har jag haft den. Tänkt att jag borde läsa. Nu tog jag tag i den eftersom jag hänger med ett gäng högkänsliga ibland (digital).

Lusläste den inte. Kände ganska direkt att den inte talade helt och hållet till mig. Mer till personer som inte kommit så långt på sin personliga resa. Jag hann reflektera över en hel del saker som jag är tacksam för i mitt liv – som gjort att jag inte drunknat i mina känslor.

  • En mamma som älskade och accepterade mig som jag var. Gav mig en bra självkänsla och grund.
  • Två år på olika folkhögskolor där jag träffat många olika typer av människor och insett att det inte finns något normalt – vi är alla olika även om många inte insett det så bra än.
  • Vågat ta tag i mina känslor och både visa och prata om dem – med en utvald skara människor.

Det finns många nyttiga tips och tricks i boken om hur man kan hantera sina känslor, så misstänker man att man är högkänslig och upplever att livet är lite utmanande rätt ofta så kan den här boken troligen göra underverk!

Hitta din kopia.Kommentera