Slumpad post: Lite sol
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Som semester

| 2020-08-16, 22:11

Vissa dagar är bottennapp, andra inte. Idag var en bra dag. Inledde med runda med Raffe (egentligen redan 02:09 för han har varit lite dålig i magen en dag eller två och ville gå ut i trädgården vid den tiden så jag tog en sväng runt området) där han går och sniffar och jag fångar pokémons. Najs.

Frukost på baksidan med barnen och sen drog jag igång brödbak med grekiskt lantbröd (färdigt i påse, bara att tillsätta vatten och jäst) och chocolote chip cookies (börjar två nya i mitt team imorgon så jag tänkte smöra lite).

Sen låg jag i hängmattan och läste ut bok om högkänsliga. Har tänkt försöka få till en fackbok i veckan – oavsett om jag läser pärm till pärm eller inte. Efter lunch (John bjöd på pannkakor) så drog jag, John och Raffe ut på lunchrunda. Varmt som fasen!

Fixade lite med en kurs jag går (online facilitation) och sen blev jag lite trött så jag la mig och läste en bok. Vi körde gryta till middag (vuxna åt iaf). Jag och barnen cyklade till Flaten och badade vid halv 8. Då var det färre folk (annars vägrar Simon bada) som vi trodde och det var superhärligt i vattnet.

Hem för att äta kvällis (gott grekiskt lantbröd!) och kolla på ett avsnitt av Supergirl.

Som sagt – en bra dag.Kommentera