Slumpad post: Familjedisco
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Färga naturligt

| 2020-08-22, 20:22

Minns inte riktigt hur jag hittade kursen men jag slängde iväg en anmälan för någon vecka sen (den fanns med på skojigheterna). Det jag dock inte riktigt insett var att jag hamnat på reservplats. I måndags kom det en till den här helgen (jag hade planerat nästa). Svarade efter någon timme men då var platsen tagen. Eftersom veckan varit lite galen så kändes det rätt bra. Så i onsdags kväll kom det ett nytt återbud och då svarade jag rätt snabbt. Tänkte att vara ute och prata växter och färger och sånt nog är rätt bra när jag suttit lite för många timmar vid en skärm.

Visade sig att det var HELT rätt!

Vi var runt 10 personer som samlades. Fick information. Tog en promenad och samlade lite blandat. Sen fick vi tygbitar och så la vi saker vi ville testa med i tyget. Rullade ihop och knöt runt. Dessa paket fick sen ångkoka i typ 1,5 timme. Jag satt på en gräsmatta och åt medhavd mat och pratade med kloka människor.

Sen fick vi ta upp och öppna. Snacka om spännande!5 kommentarer to “Färga naturligt”

 1. Sandra says:

  Så roligt…vf fick vi inte göra sånt kul när vi gick i skolan

  • Sue says:

   Eller hur! Skitenkel grej egentligen – så länge någon vuxen sköter ångbadet!

   • Sandra says:

    Ja precis…men så spännande att få färga sitt eget tyg….den kunde man ju startat terminen med att alla fick färga varsitt vitt tygstycke som man sen fick sy en gympapåse av och avsluta med att brodera sitt namn….så har alla sin egen o de som inte har råd att köpa slipper skämma med sin ica påse…likvärdighet o massa kunskap i ett

Kommentera