Slumpad post: Hult, Annkristin: Om ull
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Söndagsintervjun i P1

| 2020-09-09, 8:22

Har svårt att få till stunder där jag kan lyssna på radio men senaste helgerna har jag lyckats få till lite tid och då föll valet på Söndagsintervjun i P1. Mest för att jag hade spanat in Simon Häggström som var där i augusti.

Nu har jag lyssnat igenom följande:

  • Simon Häggström (från pastorns son till dödsängel). Har följt Simon i sociala medier ett par år och har fått väldigt många insikter. Här delar han med sig väldigt fint om hur han själv har kommit till alla insikter själv. Att det inte har varit en rak, tydlig och enkel väg. Lyssna!
  • Johan Giesecke (om pappa, pandemier och popularitet). Oerhört nära intervju. Överraskande nära och insiktsfulla svar från Johan. Lyssna!
  • Isabella Löwengrip (om depression, flykt och skam). Inte följt henne i sociala medier så jag har dålig koll. Här är en oerhört nära intervju. Lyssna!

Martin Wicklin är den som intervjuar och jag är superimponerad. Så lyhörd, så empatisk, så intresserad, så överraskande. Kommer beta mig bakåt i arkivet!Kommentera