Slumpad post: 100 dagar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Terminalglasögon

| 2020-09-14, 7:24

En av sakerna jag ville få avbockat i somras var att beställa terminalglasögon. Märker att läsglasögonen jag har gör nytta och jag sitter mycket vid skärm. Så jag fixade på Benify (får via jobbet) och bokade tid i Farsta på Synoptik. Åkte dit, testade synen och valde bågar. Sen väntade jag tre veckor och förra helgen hämtade jag dem.

Nu har de bott hos mig en vecka och jag är lite splittrad. Har testat dem lite lätt för att vänja mig och det är nog bara en vanesak.

Jag ser ju helt klart bättre när jag använder dem. Tycker nästan att jag ser sämre sen när jag tar av dem – och inte bara vid skärm. Men det tar nog tid för ögonen att anpassa sig vid alla byten.

Nu gäller det bara att jag kommer ihåg att ta på dem. Testade några möten på jobbet och det var väldigt ovant att se mig själv i dem.

Jag undrar om alla får rosa i fodralet eller om det är för att jag är från Klarna?Kommentera