Slumpad post: Kan du källsortera rätt?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pausar Pokémon go

| 2020-09-29, 21:04

När vi drog på husbilssemester pausade jag både Pokémon Go och Wizards Unite som då precis kommit. Väl hemma drog jag igång med Pogo igen och har kört på sen dess. Senaste tiden har de infört en massa saker (megapokémons) och det finns typ inga nya roliga pokémons. Så jag har tröttnat lite. Det är en trevlig sysselsättning när Raffe vill strosa runt i Skarpnäck och sniffa men annars känns det mest som något som ska bockas av.

Försöker dessutom minimera tiden vid skärm och då känns detta som en given sak att ta bort.

Så tanken är att pausa en vecka. Sen får vi se. Har inte öppnat appen varken igår eller idag och saknar det inte alls. Märker hur jag vid vissa platser dock tänker på det för att det innebär saker i spelet men inte så att jag blir sugen.

Skönt.2 kommentarer to “Pausar Pokémon go”

  1. Sandra says:

    Bra där…kul med tidsfördriv men de får inte stjäla tid man inser man inte vill ge

Kommentera