Slumpad post: Semmelkladdkaka igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Julgardiner

| 2020-10-25, 9:20

Förra söndagen röjde vi rejält här hemma då det på måndagen stod storstäd på schemat (inkl fönsterputs). Alla mattor som går att tvätta tvättades, alla gardiner likaså, plus alla filtar i soffan. Eftersom det ändå snart är dags för julgardiner och vi rätt många år tagit ner julgardinerna i mars så tänkte vi att varför inte sätta upp dem nu?

Så på måndag kväll tog jag mig upp på vinden och letade rätt jullådor. Alla fick välja och vi satte upp några på måndagen och några på tisdagen. Jösses vilken skillnad det blir med eller utan gardiner – alla var rörande överens om det.

Förra året blev det inga julgardiner och jag fick upp på vinden och leta efter de vi brukar ha i köket. Hittade inte. Däremot hade vi ett tyg som nog varit tänkt att bli gardiner. Så jag sydde helt enkelt gardinerna till köket. Håller det ju enkelt så vi måttade, klippte och drog. Sen overlockade jag kanterna och så sydde en kanal på toppen.

De är ju nästan vintergardiner kan man säga för det är inga tomtar på dem – de har vi i andra rum istället. Så för första året tror jag vi har julgardiner i alla rum!Kommentera