Slumpad post: King, Marika: Projekt längtan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läsa böcker

| 2020-10-25, 19:26

Det är himla roligt att ha bloggen och alla böcker jag läst samlade. Önskar ibland att jag gjort lite mer statistik kring det (som en del andra bloggare) men är tillräckligt nöjd oftast.

2015 började jag även blogga om böcker jag läste för barnen – det var när det blev mer olika och kapitelböcker (har för mig att vi började med Legenden om Tann – på riktigt liksom). Vi läste 28 böcker vilket kanske inte verkar så mycket men 7 av dem var Harry Potter-böcker. Uselt år med egen läsning dock.

Året efter maxade vi och då blev det 56 stycken. Lyckades dessutom läsa 37 böcker själv!

2017 blev det all-time-high för mig själv med 48 böcker (vilket jag siktar på att slå i år), men färre med barnen där vi fick till 31 stycken.

2018 lyckades jag bra med 40 böcker själv men det gick utför med att läsa med barnen. De började mer och mer läsa själva och det blev senare kvällar för jag tror att vi började kolla på serier…

2019, året då jag var ledig alla lov med barnen och egentligen hade världens möjlighet att läsa för dem, och själv så blev det rejäla bottennapp med 24 för mig och 2 tillsammans med barnen.

Eftersom jag vill läsa, både själv och med barnen så har vi i år styrt upp det lite mer. Joel är inte alltid med men ibland. Jag har redan nu läst lika många böcker som 2018, och med barnen åtminstone 8 – där fyra är om Belgarion (långa). Vi kommer aldrig upp på liknande nivåer men jag hoppas att vi alltid kan ha en bok på gång även om det bara är jag och Simon, och även om det bara blir lite kort 5 minuter på kvällen för det är så sjukt mysigt! Och jag siktar som sagt på att slå mitt rekord på 48 böcker på ett år (sen 2006 då jag började räkna här på bloggen) och kanske ska jag sikta på 50 böcker.Kommentera