Slumpad post: Rulla runt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där coronan

| 2020-10-26, 20:24

Vet att vi pratade redan i maj om hur tusan det skulle kunna återgå till det normala före det fanns ett vaccin. Och vi visste att det tar flera år att ta fram vaccin som man vågar ge till många.

Ändå. Ändå fattade jag inte fullt ut att det skulle kunna fortsätta med restriktioner på samma sätt. Vet att FHM sa att vi hade strategier här som skulle kunna hålla i länge. Vaddå länge?

Skrev en sammanfattning i slutet av juli då jag ändå trodde att det skulle vara till nästa sommar. Nu börjar jag tänka nästa jul.

Det enda som för vår del känns jobbigt är farmor i Halmstad. Det måste vi lösa på något sätt. Går ju inte att inte ses på flera år.

Jag har ju under hela tiden mer eller mindre varit på kontoret en gång varje eller varannan vecka. Det är lugnt och skönt. Blev lite hektiskt nästan i augusti-september när det vips verkade vara lite mer ok att vara på jobbet. Tunnelbanan har mer folk nu än i våras men inte som normalt. Långt ifrån.

Vi var i Farsta Centrum i helgen – lönehelg och det var lätt att hitta parkering. Rätt mycket folk men inte som det normala.

Eller vad är ens normalt? Hur kommer det ens bli? Sjukt overkligt att leva i en pandemi måste jag erkänna. Älskar att läsa roliga citat eller se bilder som har att göra med hur man upplever 2020.6 kommentarer to “Den där coronan”

  1. Mia says:

    Så många bra citat!! Håller med om de alla, särskilt den om nyår

  2. Sandra says:

    Ja de är masigt med corona …kan ni inte träffa farmor o vara utomhus?

Kommentera