Slumpad post: Emma på besök
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Flaten runt igen

| 2020-11-08, 14:44

Förra månaden var jag på yogaretreat och missade rundan men idag var vi med.

Smärtar mig lite att Raffe nojar varje gång vi ska iväg på saker. Idag tog John en kort morgonrunda och när jag sen skulle iväg så sätter han sig och darrar i hallen. När vi kom till busshållplatsen satte han sig i mitt knä och darrade där oxå men så fort bussen kom blev han peppad och sprang fram mot den och gick på själv när den öppnade dörrarna (något vi har tränat på i sommar).

Tror det var Raffe och 10 andra dvärgschnauzrar och det är så himla roligt att se hur de interagerar så bra och springer runt och har kul.

Ett rätt stort gäng hundar var med för första gången och en av de nya fastnade Raffe lite extra för, Alice. Hon hade dock sin bästis med och lekte rätt mycket med henne. Under fikan fick dock Raffe chansen och de busade loss rätt bra.

Mina hälar klarade sig helt ok (hade idag både inlägg och tejp). Jag väljer ju korta rundan och fick tre ekipage till med på korta och då får vi vänta lite extra när vi fikar eftersom långa är 2 km längre.2 kommentarer to “Flaten runt igen”

 1. Sandra says:

  Hur märkte han i hallen att ni skulle iväg på något? Verkar ju som han hade roligt när han väl kom iväg iaf

  • Sue says:

   Så fort jag tar på mig “hundpromenadsbyxorna” så anar han att det är något på g. Oftast när han ska trimmas eller det är veterinär så är det mellan morgonrunda och lunchrunda. Så jag tror han anar ugglor i mossen när det är utanför det vanliga.
   Så fort vi kom på bussen var han lugn. Även när vi gick till busshållplatsen. Bara i hallen och i väntan på bussen som han darrade.

Kommentera