Slumpad post: 2000 tusen inlägg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Var tar tiden vägen?

| 2020-11-11, 21:00

Fattar inte riktigt hur det går till men dagarna bara försvinner. Vi lever i en rätt soft lunk ändå.

Vaknar vid 6-tiden. Barnen väcks/vaknar någon gång mellan halv 7 och 7. En av oss tar en runda med Raffe (oftast jag). Ofta hinner vi sitta i soffan och äta frukost och titta på nyheterna. Ibland kör John en runda cykel eller inlines (inte såååå ofta nu längre dock pga mörker och uselt väder – iaf för inlines).

Joel går till skolan, Simon skjutsas pga hälont (oftast John) och sen drar vi igång och jobbar. John vid sitt höj- och sänkbara skrivbord i vardagsrummet och jag i hobbyrummet.

Vid halv 12 brukar vi köra lunch. Rester eller macka/fil och den som inte gick morgonrundan går lunchrundan med Raffe.

Sen vid 13 drar jobbet igång igen (kanske tidigare om man inte går med Raffe). Mellan 13:30 och 15:15 kommer barnen hem. Vi försöker hämta Simon om det inte krockar med några möten (oftast John).

Barnen tar lite mellis, kanske gör läxor och sitter sen vid skärm.

Vid 17-17.30 samlar jag och John ihop oss och lagar mat. Ibland tar John en fakependling. Efter maten så diskar John och jag fixar med annat, sen går någon av oss eller båda en sväng med Raffe. Kanske lite tv- eller datortid och så är det kvällis och jag hanterar flätning av hår och så försöker jag och Simon läsa lite.

Lite nu och då i allt detta vill Raffe leka och det kan vara att busa med ett gosedjur (jaga runt med det) eller att gömma ett gosedjur som han får leta efter. Kan vara att han får leta efter ett ben, eller sniffa köttbulle uppdelad i 20 bitar.

Sen orkar jag ibland läsa annars så somnar jag rätt snabbt.

Omstart!3 kommentarer to “Var tar tiden vägen?”

  1. Sandra says:

    Ja du detta hamsterhjul..frö.mer om postkodmiljonären o få göra mig fri

Kommentera