Slumpad post: Städa fram våren
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Frukost just nu

| 2020-11-17, 7:26

I somras körde jag en sån här post och det är så sjukt roligt att hitta gamla såna för man glömmer verkligen bort det som varit vardag. Som jag nämnde förra veckan så försöker vi ju ofta sitta i soffan och kolla på nyheter när vi äter frukost. Underbart! Oftast har jag tagit morgonrundan med Raffe, barnen precis vaknat och John redan ätit frukost i lugn och ro i köket.

Joel gjorde brickan i slöjden förra hösten och nu kommer den till användning nästan varje dag.

  • John kör fortfarande på samma, och har så gjort sen i somras. Te och två mackor Gott Gräddat.
  • Joel varierar fortfarande mest. Just den här morgonen en rundis med ost. Ibland fil, eller bara en banan. Rätt ofta turkisk yoghurt med flytande honung just nu. Om jag har gjort smoothie tar han gärna det.
  • Simon är fortfarande periodare och äter just nu kaviarmackor och mjölk igen. han har sen i somras haft en havregrynsfas, och en rostmackefas – dock med korv på den här vändan. Han tar gärna en kaffe med vanlig mjölk och en sockerbit (får typ 1/3-del av vad jag tar).
  • Själv äter jag fortfarande grovt bröd från reko 17 (rågkross och lingon) och fil med hallonsylt (båda från reko 17 helst). På mackorna har jag gärna ägg och kaviar men det går bra med bara smör, eller mosad avokado. Jag kör kaffe med havremjölk i (iKaffe-varianten)2 kommentarer to “Frukost just nu”

  1. Sandra says:

    Wow vilken häftig bricka supercool

Kommentera