Slumpad post: Sommarkakor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sovrutiner hösten2020

| 2020-11-19, 7:04

Älskar att se tillbaka på det som varit. Saker som var väldigt viktiga just under en period är ett par år senare helt bortglömda. Sömn är en grundpelare för att fungera som människa och de första åren med barn blir ofta lite svaga på just den punkten.

Just nu sover vi alla rätt bra skulle jag säga. Lördag-söndag sover jag, barnen och Raffe i vardagsrummet (Johns rygg vägrar) för att vi tycker att det är mysigt. I de fall jag vaknar lite extra tidigt lägger jag mig oftast och läser.

Barnen lägger sig när vi lägger oss. John är kanske den som nattugglar ibland. Joel kan ligga sent och läsa om han har en bra bok. Samma med Simon men han är oftast för trött för att sova.

Raffe sover numera i vår säng. Helst på mitt täcke så det blir lite trångt och svårt att vända på sig, men då är det bara att flytta honom. Oftast fortsätter han bara sova.

Jag och John går upp 06.00 och barnen mellan halv 7 och 7. Jag har när vädret och ljuset tillåter gått upp lite extra tidigt för att hinna en längre morgonrunda med Raffe.Kommentera