Slumpad post: Lock för öronen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det mesta fixat

| 2020-11-29, 19:16

I fredags gjorde vi en lista över saker vi borde göra i helgen och vi hann med en hel del.

  1. Sätta på vinterdäck på bilen
  2. Sätta vinterdäck på en cykel
  3. Täcka utemöblerna med presenning
  4. Byta ut presenningen på framsidan för att kunna täcka över cyklarna
  5. Baka lussekatter
  6. Tillverka läppsyl
  7. Tvätta inlines
  8. Göra vissa julklappsinköp

Sen finns det såklart saker som görs varje helg såklart, och vi hann även kolla på Billy Elliot. I morse när vi åt frukost så började det snöa. Då tänkte vi att det var ju synd att vi inte hann fixa presenningarna igår, för det är ju lite dumt när det redan ligger snö. Om det kom mycket snö? Nä, men det var en väldigt bra ursäkt.

Läppsylen såg ut att ta slut och det verkade som att det inte skulle gå att få tag på (Coop only) men så fanns det leveranstider redan imorgon kväll så krisen avlöstes, och då skjuter vi på det.Kommentera