Slumpad post: Välkommen vinter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Farberger, Caroline & Westman, Henrietta: Jag, Caroline

| 2020-12-05, 11:30

Yrkeskvinna och familjefar. Minns att jag läste/hörde om nyheten att en högt uppsatt person på Ica bytt kön och tänkte att det var så modigt. Tänkte på hur det gått till och hur det måste kännas. Vi har ju en person i vår närhet som gör en liknande resa. Har lyssnat på sommarprat (hade missat att hon gjort vinterprat tror jag) och lyssnade på hennes avslutningstal på Women in tech i våras. Har berörts mycket av hennes berättelser.

Självklart att jag ville läsa boken!

En bladvändare där man får följa uppväxten parallellt med insikten som vuxen att känslan som funnits från och till under hela livet inte längre går att ignorera.

Självklart är det superintressant att få följa känslorna, insikterna och allt det praktiska, men för mig är det även en bonus att få följa med i karriärresan.

Oerhört fint att dela med sig av resan och livet så här öppet. Jag är övertygad om att det påverkar både människor och samhälle på ett positivt sätt.

Hittade en nackdel med e-bok – bilderna! De finns inte med i e-boken tyvärr. Nåja, det är en mycket läsvärd och lättläst bok.

Hitta ditt exemplar.Kommentera