Slumpad post: Koll på januari
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i december

| 2020-12-07, 7:09

Gillade att göra i november så det blir även december.

Just nu läser jag mestadels på min Storytel reader och har rejält läsflyt. Jag och barnen har läst en bok ihop och det har lossnat lite för mig och Simon i vår bok Pajas och Linda räddar labbarnas värld på kvällarna. Jag siktar fortfarande på läsrekord i år och faktiskt behöver jag bara läsa två böcker till så är det klart!

Just nu tittar jag mest på Flash (säsong 6) men en gång i veckan blir det Mandalorian, båda med hela familjen. Mer är jag inte sugen på. Lördagar kollar vi dessutom på någon film.

Just nu lyssnar jag fortfarande mest på julmusik.  I övrigt ingenting för jag pallar inte efter att lyssna på kollegor och familj dagarna i ända. Så man måste välja lite. Jag lyssnar iofs sällan på något för jag är inte en lyssnare av poddar och ljudböcker.

Just nu längtar jag fortfarande efter samma saker, soliga vinterdagar för at tanka ljus, att få ligga flera dagar i rad och läsa, att bo på landet med stor trädgård så det är enklare att få utomhustid och att ha ro i kroppen/huvet för att komma igång och pyssla mer – kanske mer utrymme för såna aktiviter. Och kanske att jobba deltid? Samtidigt längtar jag efter 2021 på jobbet för vi ska göra så många roliga saker!

Läs även hos Fiktiviteter, Enligt OKommentera