Slumpad post: Silei, Fabrizio: Rosas buss
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mot havet

| 2020-12-28, 18:43

Städ som behövdes och som egentligen skulle skett när vi var i Idre gjorde att vi fick ändan ur och drog till havet. Väderprognosen såg inte så fin ut och innehöll starka vindar – därav hav och inte skog.

Gålö havsbad har vi varit vid förut och tänkte att det skulle kunna passa. Vi hade rätt.

Inte en bil på parkeringen så vi kunde släppa ut Raffe utan koppel. Vilken lycka! Han rusade runt och lyckan blev om möjligt ändå större när vi tog fram en boll.

Sen roade vi oss med att vandra längs med stranden i en timme. Kastade boll, grävde i sand, tittade på vågor och fikade. En tämligen fin stund. Lagom till att vi nästan kommit fram till bilen dök det upp fler (totalt sett fem och en hund) så vi tajmade det finfint och behövde således bara ha på koppel sista biten. Underbart lyxigt! Älskar verkligen att se hur han hänger efter barnen och vill göra samma.

Åkte förbi XXL och Max i Länna på hemvägen så nu har även Joel ny jacka och alla i familjen utom jag fick maten de beställde (min burgare var inte med så jag har felanmält).Kommentera