Slumpad post: 046
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fyra par byxor

| 2020-12-31, 13:06

Simons byxor började helt plötsligt se lite korta ut och de flesta är ju trots allt ett år gamla. Sydde ett par i somras och sen blev det inte fler. När vi ställde in Idre insåg jag att det kanske skulle finnas både tid och energi till att sy! Inte alls fel. Laddade med nästan en veckas ledighet och igår var det dags att ta ner tygerna från vinden. Skönt att det fanns fyra olika tyger med bra längd att skära ut dem ifrån.

Nu finns det tyg kvar till två par byxor till och sen måste vi skaffa mer om inte Simon kommer på att man kan köpa byxor (eller ärva från Joel). Nåja, härligt att han faktiskt fortfarande vill ha dessa velourbyxor och i clownstil som vi introducerade 2012 efter förslag från Joel. Mönstret verkar jag ha haft sen 2013 någon gång (hade ett från Ottobre 6/2007 först).

Ser nu fram emot att sy pyjamasbyxor där jag slipper fickor och att fålla benen (syr bara med overlock).

Mottagare: Simon
Mönster: Det gamla vanliga mönstret men nu i 158 (Ottobre 4/2011) med rätt mycket längre benlängd dock (plus 3 cm extra i midjan)
Material: Velourtyger från lite varstans men kanske mest Andersson & HjalmarsonKommentera