Slumpad post: 055
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Soft nyårsafton

| 2021-01-01, 17:00

John tog morgonrundan, barnen sov och jag fick lite feeling och började fixa en del saker. Sydde sen även klart ett gäng byxor. Vi körde pannkakor till lunch och efter en kort lekstund med Raffe så körde vi sista delen av Bilbo. Gillade!

Alla pysslade lite med sitt och sen lagade vi middag rätt sent (pga sen lunch, pga sen frukost). När vi ätit och sett Grevinnan och betjänten tog jag och John kvällsrunda med Raffe – och försökte undvika de befolkade delarna där risk för smällare och annat otyg är högre. Lyckades bra.

Väl hemma fixade vi efterrätt och försökte få Raffe att inte skälla på alla smällare… Dock hellre det än att han är rädd.

Vi reflekterade över året som gått och blickade framåt mot året som kommer. Lite olika på energinivån kring den här aktiviteten.

Sen spelade vi spel, och vips var det nästan midnatt och dags för nattmacka och bubbel. Plus att vi bäddade åt alla i vardagsrummet så att vi ganska strax efter midnatt kunde lägga oss. Raffe var sannerligen helt slut efter att inte riktigt ha kunnat slappna av med alla ljud.3 kommentarer to “Soft nyårsafton”

  1. Sandra says:

    Ja har blivit sååå tant…satt o gäspade o undrade vf vi är uppe till 12 bara för att de e nytt år…är det verkligen rimligt….höll mig iaf vaken…ut o skåla i pommac vid 12 slaget…fem över 12 gick ja o la mig…äntligen

Kommentera