Slumpad post: Bus eller godis
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

OhShape

| 2021-01-09, 19:06

Det kom ju in ett VR-headset i julas och barnen ville direkt köpa Beat Saber som de testat på Jumpyard. Själv blev jag lite sugen på att se om det fanns något spel som jag kunde få lite pulsträning av. Eftersom jag inte kan cykla (armen domnar) eller springa (hälarna) så behöver jag pulsträning. Kan så klart hitta på själv men det ska ju vara lite roligt oxå nu när jag är i så dålig form.

Så jag kollade runt lite och fastnade för OhShape.

Lite som att dansa fast ändå inte. Nu har jag senaste veckan kört typ 3 pass. Håller det rätt kort då jag inte vill stå för länge. Finns tutorials och sen medium. Så jag har mest kört på medium, sen testat hard men inte klarat en enda bana – förrän idag då jag lyckades klara en hel bana på hard! Lite puls efter det. Testa såklart svåraste nivån (expert?) och kom 37 sekunder. Alltid något.

Som alltid är det väldigt svårt att fatta hur sjukt duktiga folk är. Ser fram emot att bli bättre!Kommentera