Slumpad post: Alla dagar i gåvokalendern +
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i februari

| 2021-02-15, 7:38

Tänk vad fort tiden går och så mycket ljusare det blir! Hänger inte riktigt med.

Just nu läser jag en bok som heter Utloggad. Kanske precis vad jag behöver?

Just nu tittar jag på WandaVision med familjen. Försöker komma ihåg Anders Hansens serie om hjärnan och även Carina Bergfelts show. Vinterstudion är inte heller fel!

Just nu lyssnar jag väldigt sällan på något alls. Har så mycket ljud i vardagen att det räcker. Möten under arbetstid och familj övrigt tid. Raffe på rundorna 😉 Eller kanske en hel del på naturen. Både jag och John reagerade förra veckan på att hackspetten är tillbaka. Inte så att vi saknat den utan att den helt plötsligt var där igen.

Just nu längtar jag efter våren som lär dyka upp men jag njuter faktiskt av att det blev vinter! Eller kanske längtar jag mest efter egentid? Rätt sällsynt nu när vi är tre som är hemma nästan hela tiden. Och arbetstiden består mestadels av olika typer av onlinemöten.

Läs även hos FiktiviteterEnligt O

Tidigare: 2020 – dec, nov



Kommentera