Slumpad post: 11-årsdag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fyllda veckor på något sätt

| 2021-02-20, 9:45

Det är konstigt att veckorna kan kännas så fyllda när all restid är försvunnen.

Jag och John har nu i över en månad gått upp en halvtimme tidigare för att göra rörelseövningar (typ yoga) vilket är enormt bra och skönt, men det gör att vi redan vid 9-tiden på kvällarna är redo att avsluta dagen. Vilket i sin tur gör att det är rätt få timmar på kvällen att göra något annat.

  • 5:30 – ca 8 är det rörelseövning, och en går sen morgonrundan med Raffe. Är det John så är det ofta så att jag fixar någon extra frukostgrej till oss (bakar biscuits tex, eller tekakor som preppats kvällen före, eller smoothie – som jag den här veckan preppade tre flaskor på söndagen redan). Frukost i tv-soffan, väcka barn och lite sånt.
  • 8-11:30 jobb. Plus att fokusera lite på Simon som kör distansundervisning.
  • 11:30-13:00 försöker vi oftast ha lunch och den som inte gick morgonrundan går lunchrundan. Ibland blir det kortare lunch.
  • 13:00- ca 17 är det jobb (och lite Simon, och ibland lite uttråkad Raffe)
  • Sen ska middag fixas och ätas och Raffe får en kvällsrunda. Vips är klockan 8-9 och det är dags att avrunda med kvällsfika (händer inte alltid)

Sen börjar det om. När jag analyserar vad jag har utöver jobbet så förstår jag ändå på något sätt att det är fullt i huvet (Raffe, distansundervisning, valberedning scouterna och kroppen jag försöker få fason på).

Samtidigt är stressnivån låg på något sätt. Det är bara fullt. Rundorna med Raffe är otroligt bra pauser i alla intryck man får. Tid att tänka tankar klart.Kommentera