Slumpad post: Mys med tyg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En vecka med action

| 2021-02-26, 20:40

Ibland behöver man reflektera lite över veckan som gått. Idag är en sån dag. Förstod knappt vad som hände känns det som.

  • Måndag hängde jag och Simon på fik då det var städ, Raffe på dagis, Joel på skola och John på jobb. På eftermiddagen gick nätet ner. Pratade med vården via videolänk. Konstigt. På kvällen preppade jag och några kollegor en grej inför inspelning på onsdagen.
  • Tisdag blev lite jobbig pga nätet som var nere. Givetvis synkade det med utvecklingssamtalsdag på skolan där ena digitala mötet blev en katastrof pga uppkoppling och det andra mycket bra. När vi körde genrep inför inspelning inför fyra av de som håller i själva eventet plingade det i chatter och telefonen ringde. Jag lyckades multitaska en del och fick tag i mitt team som hanterade det som hänt. På kvällen var det reko17!
  • Onsdag efter lunch drog jag till stan för att spela in den grejen vi preppat. Inte så nervös då jag tror min hjärna inte riktigt hängde med i svängarna. Overkligt.
  • Torsdag var ganska normal förutom samtal med skolans kurator.
  • Fredag, dvs idag har varit en lite lugnare dag. Jag och Simon sov i vardagsrummet och vi gillar det, och sover bäst där. Underbar lunchpromenad med Raffe i vårväder!

Jag har dessutom chattat en del med folk i scoutkåren då jag är i valberedningen och vi varit på sluttampen. Plus att det varit lite råddigt med olika prioriteringar och strul med olika saker på jobbet så fokuset har varit rätt splittrat.

I helgen finns det inte mycket planer vill jag lova eftersom förra helgen blev både valberedning och en del jobb.4 kommentarer to “En vecka med action”

  1. Sandra says:

    Herregud va ni stockholmare stressar o håller på…ja blir helt matt

Kommentera