Slumpad post: Starkare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Februariutmaningen

| 2021-02-28, 16:08

Tänk jag tyckte nyss att den började och nu är den slut.

Älskar verkligen att utmanas till att ta lite andra bilder än jag normalt gör. Att se ordet och fundera på vad jag skulle kunna visa upp från dagen. Jag är stenhård med att bilden ska vara från just den dagen.

 1. Ny kula – blev en nystart med min kula som man fotar igenom. Bra tajming med vädret!
 2. Toppen – toppen av ett ljus men med tanken att mycket är toppen.
 3. Uppåt väggarna – min favorittapet i hallen, med en ljusstake som jag smitt själv.
 4. Guld – här hade jag många funderingar men ingen lyckades och så gick jag förbi eken på kvällen, och den var bara sådär sjukt magisk.
 5. Sällskapssjuk – Raffe som gör sådär när han tröttnat på att jag sitter vid datorn och han själv har vilat klart. Själv är jag långt ifrån sällskapssjuk.
 6. Lena – även här funderade jag mycket och hade på lut att ta en bild på några lena stenar från fina stränder men det blev bullar istället.
 7. Dra åt skogen – mycket passande då jag för varje dag som går längtar mer och mer ut i skogen.
 8. Måndagsmos – nära att ändra matschemat och få in mos men det här blev en bra ersättning. Faktiskt inte alls god couscous.
 9. Klackspark – hade planer på någon frän Raffebild men det blev ingen utan bara en bild på mig själv, och mer tankar kring hur man inte ska ta allt så allvarligt.
 10. Ruta – fanns många idéer men så dök Simon upp bakom mig före ett möte och jag kunde inte välja något annat.
 11. Ris – åt kroppen som inte riktigt samarbetar med mig, eller egentligen då åt mig själv eftersom det är jag som styr kroppen.
 12. Ros – rosen gick åt Raffe även om den skulle kunna gå till hela familjen egentligen.
 13. Fluffigt – tänkte nästan ta en bild på Raffes fluffiga svans men så bakade vi semlor.
 14. Hjärterum – en självklar bild på vårt hjärta som dessutom fyllde år på dagen. Så himla mycket bra i livet!
 15. Hatten av – gäller att uppmärksamma att man gör saker tycker jag.
 16. Locket på – här fick jag fundera eftersom jag redan hade fotat semlor (klockren locket på annars med semmeldag och allt) men med bakningen blev ju detta klockrent.
 17. Favoritinstrument – letade rätt mycket efter min näsflöjt men hittade inte så fick ta en backupplan.
 18. Gammal skåpmat – skulle ju kunnat vara ett onlinemöte men det kändes rätt med vintern som man helt plötsligt tog förgivet efter att ha längtat i typ två år efter riktigt vinter.
 19. Pärlor – funderade på om jag skulle leta i smyckeskrinet om det fanns något som liknande pärlor men så kom jag att tänka på strössel.
 20. Salt – hade jag ätit godis hade det varit lät men popcorn funkade fint.
 21. Religion – en vecka tidigare hade det kunnat vara en pluggbild eftersom Simon hade religionsprov och vi var rätt insyltade i plugget.
 22. Långkok – händer ju typ inte men vi hade den grytan iaf, plus att vi själva är lite av ett långkok med 18 år sen första dejten just denna dag.
 23. Bra bok – kunde ju vara hur många som helst men valde en som ger mig vettiga verktyg i vardagen vi har just nu.
 24. Kön – kan ju uttalas på olika sätt och jag funderade på vilken jag skulle välja. Eftersom sminket kom lämpligt den dagen så valde jag den.
 25. Pannkaka! – har ju alltid vi på söndagar så lite klurigt. Att jag sen pga denna valde att göra amerikanska pannkakor till frukost (som jag glömde fota vilket jag kom på först på kvällen). Löste sig fint med månen.
 26. På trappen – älskar att sätta mig ute när våren dyker upp, men det gick fint med en Rafferunda oxå.
 27. På sista versen – det mörka halvåret är på väg att ta slut och varje dag känns som en överraskning när ljuset kommer tidigare och stannar längre.
 28. Snart är det vår! – det ÄR vår. Extremt tidigt vilket i sig känns sådär men just vårkänslor är annars helt underbara.


2 kommentarer to “Februariutmaningen”

 1. Sandra says:

  Superkul att följa o se hur du tolkar de olika orden

Kommentera