Slumpad post: Säfsen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Att inte få veta

| 2021-03-07, 19:46

I morse när jag gick morgonrundan med Raffe lekte vi som vanligt på ängen. När vi gick därifrån såg jag blåljus, en ambulans kom körande utan sirener. Inte helt ovanligt då ett “behandlingshem” ligger nära. Vandrade vidare och när jag var på väg hem igen (en väg en liten bit bort) hörde jag flera sirener i fjärran och funderade på om jag kunde höra var de körde. Så tystnade de.

En kort stund senare kommer en ambulans till körande, tätt följd av en brandbil. De åkte inte till behandlingshemmet. Gick vidare hemåt och ser en polisbil och akutläkare komma körande oxå. Precis innan jag gick ner mot huset så åkte brandbilen därifrån.

Inte helt utan att jag är nyfiken.Kommentera