Slumpad post: Rumsförbättring #1
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ett år hemifrån

| 2021-03-14, 14:25

Härom dagen var det ett år hemifrån för John och på tisdag är det ett år för mig. Ofattbart och ogripbart på något sätt.

Vet att jag i början var oerhört naiv och trodde det var typ två veckor. Trots att jag egentligen vet hur virus funkar. Tänker att det tar lite tid för såna här saker att sjunka in. Framåt i slutet av april hade jag börjat inse att det här inte var ett par veckor.

Är otroligt intressant att läsa tillbaka på bloggposter under corona-tiden.

Det som för mig har varit största utmaningen är att jag inte får någon ensamtid hemma, även om det kom några nya insikter.

Efter drygt fyra månader gjorde jag en sammanställning och den gäller väl faktiskt rätt bra fortfarande.

Under hösten pratades det mycket om vacciner och hur det kändes som att så snart de fanns skulle allt bli bra. Önsketänkande tänkte jag och fundera över alla problem som skulle kunna komma och nu ser vi det. Logistiska utmaningar, länder som inte vill dela med sig och annat.

Nu är ovissheten för min del mest kring hur det blir när vi har fått bättre kontroll på viruset. Hur länge kommer vaccinationerna att hjälpa? Hur kommer arbetslivet att se ut? Hur kommer våra resemöjligheter att se ur? Kommer klimatkatastrofen att få mer fokus? Kommer allt detta att få många att vilja flytta från städerna, så som vi tänkt och således driva upp priser?Kommentera