Slumpad post: Kläder att sy
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Att ha koll och vara påläst

| 2021-03-26, 20:03

Jag har en tendens att vilja vara påläst. Köper gärna böcker eller tidningar när jag blir intresserad av ett ämne av någon anledning,

Minns när vi letade hus hur jag läste på om högt och lågt. Nu är ju det 15+ år sen så när vi hittade sommarstugan som vi blev intresserade av friskade jag såklart upp minnet. Lusläste besiktningsprotokoll, spanade på bilder, gjorde en ritning över huset (fanns ingen), googlade massor på olika saker (mobiltäckning, vilken fiber de hade dragit in) och så vidare.

På den digitala visningen kunde man ställa frågor i en chat. Inget prat.

Jösses vad många som inte läst igenom ens besiktningsprotokollet. Vissa saker kunde jag svara på, men inte mäklaren. Gjorde det såklart inte men bara att (gällde en fråga om var utblåset till köksfläkten var och det fanns både bild och kommentar om det i besiktningsprotokollet). Sen tror jag att in hjärna är bra på att ta in såna detaljer och komma ihåg dem.

Inte så konstigt kanske att det tar energi, och att jag ibland inte orkar ge mig in i saker…Kommentera