Slumpad post: Midsommar och kardemumma
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Som tjugo frågor

| 2021-04-24, 16:39

I veckan när jag och Simon var hos sjukgymnast i stan och fastnade lite i trafik på hemvägen så drog jag igång tjugo frågor. Riktigt underhållande.

Idag plingade det på dörren och John öppnade. Jag hörde lite ord om hus som inte längre fanns etc. Så ropade John och jag gick ner (Joel tog Raffe). Vi har ett “hem” för missbrukare med diagnos (eller vad det nu är) i närheten så ibland träffar man på rätt yra personer.

Det här var en äldre man med rollator som pratade om radhus, och hus, vara på kurs och att inte ha med insulin för han glömde packa det.

Går ju inte att stänga dörren och önska lycka till utan det var bara att börja ställa frågor. Gick inte att förstå något om boendesituationen. Så kom jag på att jag ju kunde kolla om han visste sitt namn. Mycket riktigt. Kollade direkt på birthday.se och det visade sig att han bodde i vårt område tillsammans med en person till så vi klädde på oss och tog en promenad dit. Småpratade lite förvirrat på vägen dit.

Väl framme kände han igen sig och hans sambo öppnade dörren och tackade för att vi följt med honom hem.

Kändes fint att kunna hjälpa.Kommentera