Slumpad post: 002
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ett nålfodral

| 2021-05-09, 19:48

Första uppgiften var att testa att nåltova genom att göra förvaring till de nålar som ingick.

Först fick man testa lite och sen var det direkt på själva fodralet.

Får alltid lite kreativ kramp när man ska bestämma hur mönster ska se ut. Men bestämde mig snabbt för att ha natur – min favorit just nu. Det ingick många färger av ull så det var bara att dra loss bitar. Behövde mindre än jag trodde. Sen la man ut och började “nåla fast” det. En bild visar baksidan – häftigt att det går igenom.

Tre olika grovlekare på nålar har vi och det blir viss skillnad.

Knappen och fästtråden sydde man fast och knöt sen. Ser ju sådär ut men då kan man klippa ut en bit grått och sen tova över det vilket man ser att jag gjort på biten där nålarna sitter fast. Supersmart!

Riktigt nöjd! Dessutom började min hjärna genast fundera på vad mer jag skulle kunna tillverka i ull. Precis så jag vill ha det.2 kommentarer to “Ett nålfodral”

  1. Sandra says:

    Superfint. Så rolig kurs, spänd på vad ni ska göra mer.

Kommentera