Slumpad post: Glatt tyg
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fik vissa måndagar

| 2021-05-18, 20:53

Vi har städ varannan måndag. Igår var en sån dag. Vi hade ju ett tillfälle i mars där fiket vi brukar hänga på var stängt. Sen var det liknande en gång i april och då kollade jag faktiskt facebooksidan hemma, men de skrev strax efter att vi har cyklat dit. Suck.

Igår kollade vi hemifrån vid 8 (de öppnar 9) och visst var det så att de hade stängt, igen!

Kollade historiken och nog katten är det bara dessa tre måndagar som de har haft stängt på det här sättet med kort varsel. Vad är sannolikheten?

Nåja.

Tidigare har jag åkt in till jobbet dessa dagar men nu när Simon inte går till skolan så blir det lite struligare, så nu har vi istället gjort upp med städfirman att de kommer två stycken, och nu kommer jag dessutom att säga till dem att vi med största sannolikhet kommer vara hemma. Så slipper jag bli besviken.Kommentera