Slumpad post: Koll på maj
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Postens paketbox

| 2021-05-29, 20:55

I vintras någon gång dök det upp en paketbox från posten på andra sidan vägen här. Supersmidigt tänkte jag.

Sen har det bara varit möjligt att välja den en gång för mig, tills förra helgen då jag beställde på Clas Ohlson.

Igår fick jag mejl om att jag kunde hämta paketet. Idag före middagen knallade jag över gatan, öppnade appen (därifrån man kan öppna sin box sen).

Hittade inte paketet. Hmm… Öppnade mejlet, kopierade kollinumret och sökte fram det i appen.

Fick upp att jag måste regga telefonnumret för leveransen. Hmm… Kollade paketets historik. Där stod de att de inte lyckats avisera via sms. Ok. Så vilket nummer är det då reggat på beställningen undrade jag. Ibland har jag lyckats skriva in fel så jag kollade mejlen från Clas Ohlson. Inget nummer. Loggade in på mitt konto på deras sajt. Där är mitt rätt nummer.

Ok. Så… jag var 2 meter från paketet, med en telefon med bankID för att kunna identifiera mig, men icke.

Supporten på Postnord har öppet på vardagar 08:00 – 22:30.En kommentar to “Postens paketbox”

  1. Sandra says:

    Ghaaaa så frustrerande

Kommentera