Slumpad post: Det där med pynt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i juni

| 2021-06-05, 20:19

Fin vana detta och rätt galet att det redan är juni.

Just nu läser jag tydligen fortfarande Ålevangeliet eftersom jag inte läst ut den, precis som Sara Lövestams senaste, Ljudet av fötter. Jag och Simon ska precis läsa sista kapitlen i Nyckeln – tredje och sista delen om Engelsfors. Underbart att få läsa ihop! Sen har jag påbörjat en egen läslista – kanske bäst att blogga om den?

Just nu tittar jag mest på svt morgontv fortfarande. I övrigt har det varit väldigt lite tittande faktiskt. Känner att det räcker med alla onlinemöten dagarna i ända. Vill titta på annat än skärm. Och faktiskt, i skogen tittar jag ju massor! På hur olika och lika träd, dess stammar och löv är. Hur fantastisk naturen är som är i ständig utveckling på något sätt. Älskar!

Just nu lyssnar jag mest på rätt soft musik. Som gör att min hjärna kommer ner i varv. Fast mest lyssnar jag nog på naturen. Fågelsång och sånt.

Just nu längtar jag efter att få klarhet i Simons utmaningar och efter att barnen ska ha sommarlov. Att åka och kvällsbada i Flaten, äta jordgubbar och glass till efterrätt. Konstigt nog längtar jag inte särskilt mycket efter semester för jag uppskattar verkligen att jobba för tillfället.

Läs även hos FiktiviteterEnligt O

Tidigare: 2021 – jan, feb, mars, april, maj
2020 – novdec,Kommentera