Slumpad post: Påskharen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

I nuet

| 2021-06-06, 13:41

Aldrig har jag levt så mycket i nuet som nu. Kanske som litet barn men inte som vuxen i alla fall. Alltid haft något framför mig som tagit mycket kraft och tid. Absolut att jag drömmer och funderar över framtiden på lång sikt men på kort sikt finns inte så mycket. Tror det beror på flera faktorer.

  • Corona där man inte vetat, inte kunnat göra så mycket utan fasats in i att det är här och nu. Sen vet vi inte så mycket. Plus att inga andra gör så mycket heller så jämförelsehetsen försvinner. Känslan av att missa saker uteblir.
  • Jobbet där jag är nöjd, där det alltid händer saker och det faktiskt inte går att se superlångt fram och det enda man vet är att det kommer förändras en del. Siktar mest på att vara med i förändringsarbetet så jag kan påverka.
  • Raffe som alltid är här och nu. Det smittar på något sätt.
  • Naturen som är så himla mycket olika beroende på väder och årstid. Att få vara nära det som det blir med hundpromenader dagligen gör att man kan njuta av nuet.
  • Stubbsittningen har gjort att jag sitter i naturen och bara glor. Funderar över att träd är så himla olika, men ändå lika.
  • Mitt instagramkonto cdtaljr som gör att jag verkligen fokuserar på att se detaljerna här och nu. Gett mer än jag kunnat ana.
  • Simon som har vissa utmaningar kring skolan och vi vet inte så mycket, hur det kommer påverka, vad vi kommer göra etc.
  • Åldern som gör att jag ändå gjort det som man som liten ser ligger framför en; pluggat, fått jobb, träffat kärlek, köpt hus, fått barn och sen en hel del bonus på det såklart men iaf. Känner inte att jag behöver gör mer än bara vara, leva, njuta, filosofera eller vad jag nu har lust med.


Kommentera