Slumpad post: Packa portfölj
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sommarlov!

| 2021-06-12, 16:46

Så är sommarlovet helt plötsligt här. Oerhört overkligt. Blir ju aningens konstigt när det inte är någon formell avslutning faktiskt. Förra året bloggade jag inte ens om det, bara om presenterna. Var mer fokuserad på att vi skulle till Kolmården och sen avskedet jag skulle på.

I år med Simon som inte gått en enda skoldag på hela terminen så känns det ännu konstigare. Svårt att fatta att det nu är sommarlov. Vi har inte heller så stora planer mer än Halmstad och kanske en tur till Hälsingland. Joel ska inte på kollo i år efter att ha varit två år i rad. Däremot har han fått sommarjobb i vårt område – fyra dagar i augusti.

Vi firade iaf lite med glass och jordgubbar!

Nu blir det lite annan fas att jobba hemifrån då det inte är någon som ska upp och äta frukost tidigt och iväg på morgonen.2 kommentarer to “Sommarlov!”

  1. Sandra says:

    Sommarlov så härligt och så konstigt med pandemin o allt den dragit med sig. Skolavslutning minns jag själv som en så härlig dag o heeeeela långa sommaren låg framför en…blommor, sång o finkläder

Kommentera