Slumpad post: Fler shinys
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Stockholm vs landsbygd

| 2021-06-21, 7:04

Jag är uppväxt på landet. På riktigt på landet. 4 km utanför ett ett mindre samhälle. Jag har bott i åtminstone sex olika kommuner varav jag skulle säga att tre ställen var städer – de andra tre åtminstone orter.

I en grupp på fejan delades ett formulär om läsning av ett gäng gymnasister. Kunde inte låta bli att kolla på formuläret eftersom de fått en del kommentarer angående en viss fråga.

Det säger rätt mycket om hur trångsynt många stockholmare faktiskt är när det gäller landet vi bor i. Ser det väldigt tydligt i media dessutom så det är inte så konstigt varken att de som växer upp här missar att Sverige består av mer eller att övriga delar av landet känner sig lite bortglömda både av media och politiker.

Våra drömmar om framtida boende känns mer och mer rätt.Kommentera