Slumpad post: Fyra par byxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lite fix!

| 2021-07-16, 16:07

Det har varit lite för varmt för att jag ska ha någon energi att fixa saker. Så i morse gick John med Raffe. Jag åt frukost, tömde diskmaskinen (den som inte går med Raffe har det som uppgift) och sen gick jag med sopor och återvinning.

John kom hem, barnen vaknade och de åt frukost och spelade spel. Jag hoppade över och tog mig an min avdelning i hallen, och en gemensam korg. Skönt! En del saker skulle upp till vinden, några skänkas och annat slängas. Vissa saker skulle någon annan stans. Skönt!

Tog en paus. John drog och åkte inlines.

Fick för mig att jag skulle gå upp och se om jag kunde rådda lite ordning i hobbyrummet. Fick syn på några förpackning kaffe som jag köpt på Reko17 och som inte fick plats i skafferiet just då. Tänkte att de måste ju faktiskt vara där de hör hemma i köket. Gick ner och öppnade skåpet.

Jösses.

Så jag tänkte att jag ju kan fixa det hyllplanet som kaffet står på. Gick fort.

Började på nästa hyllplan och fick den där sköna känslan jag får när jag fixar saker. Det blir rent, det blir ordning. Mmm…

Fortsatte med de sista två planen oxå, men pausade med lunch och Rafferunda. Nu har vi gjort oss av med väldigt mycket påsar och konsoliderat i burkar istället. Hittat dubbletter av kakao, te, kryddor och lite annat. Oerhört skönt! Kommer gå och öppna skåpdörrarna, titta och sucka nöjt flera gånger till idag, och kanske även imorgon.

Nu har jag slöat lite vid datorn och kanske är redo för skåpet med flingor, knäckebröd och sånt!2 kommentarer to “Lite fix!”

  1. Sandra says:

    Bästa känslan!!!!!

    • Sue says:

      Verkligen! Varit dålig på att få till sånt här senaste “tiden”. Kanske är det nu det händer!

Kommentera