Slumpad post: Tandkräm själv
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Få hjälp mot råttor

| 2021-07-21, 12:32

Raffe har markerat rätt ofta på baksidan genom att skälla, morra och frusta ner i altanbrädorna. Vi har misstänkt råttor för vi har sett en på framsidan. Så såg vi ett runt hål för någon vecka sen mellan gräsmattan och altanen. Joel fyllde igen det med jord. En vecka senare var det ett hål där igen.

Igår fångade John en råtta på film, i trädgården.

Idag ringde jag försäkringsbolaget. Blev automatiskt vidarekopplad till anticimex när det gällde bekämpning av skadedjur och fick välja lite olika svar. Efter nästan 12 minuter av detta så visade det sig att de hade för hårt tryck just nu och alla handläggare var upptagna och jag skulle återkomma senare.

Provade att ringa direkt till anticimex en stund senare och det gick lite snabbare och jag fick plats 8 i kön, men med beräknad väntetid på 29 minuter. Så jag la på och nu har jag skickat in via hemsidan.Kommentera