Slumpad post: Koll på september
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i augusti

| 2021-08-04, 9:35

Juli har alltså passerat. Konstigt hur fort det går, samtidigt som det känns väldigt avlägset med juni.

Just nu läser jag faktiskt inte Ålevangeliet eftersom jag tog mig i kragen och läste ut den. Däremot läser jag fortfarande Sara Lövestams senaste, Ljudet av fötter, och jag och Simon läser Mitt storslagna liv som är bra men vi badar ju på kvällarna och orkar inte läsa så mycket. Har haft väldigt lite läsro sen jag gick på semester av någon anledning men klämde en Bridgerton-bok iaf.

Just nu tittar jag såklart på OS! Dessutom försöker vi se en del film. Vi har sett Disney’s Luca och Raya och den sista draken sen  Ocean’s 11, 12 och 13 och gillade allihop. Har gett oss på X-Men och hunnit se de första fem tror jag.

Just nu lyssnar jag på väldigt lite igen. Ett par sommarprat har jag tagit mig igenom men har inte lust att lyssna. Vill mest låta tankarna få vandra fritt.

Just nu längtar jag efter att få vara själv. Och att få koll på höstens vardag som just nu är extremt oviss, både vad gäller att vara på kontoret eller inte, Corona-status och givetvis Simon.

Tidigare: 2021 – jan, feb, mars, april, maj, juni, juli
2020 – novdec,Kommentera