Slumpad post: Fick du fröerna?
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rekordet slaget – bad #26

| 2021-08-08, 18:53

Igår fick så till det nya rekordet. Vi hade ett tag spanat på väderprognos och sett att det skulle regna så vi siktade på att då testa stora Flaten med hopptorn på 3 och 5 (på mellan är det nog 1,5 och 2 meter).

Körde handdukar i påse och extra påsar till kläderna.

Tyvärr stod det några och fiskade ute vid hopptornen men vi gick ändå dit. Barnen hoppade från 3:an men ville inte ge sig på 5:an. Insåg när jag stod där uppe att det är jäkligt högt, och att det är riktigt längesen jag hoppade från såna höjder.

Men givetvis hoppade jag. Måste utmana mig. Doppade mig från 3:an. Läskigast var stegarna upp. Branta, i metall och snorhala i regnet…

Underbart att bada när det regnar.

Vi kommer fortsätta på mellanflaten men nu vet vi iaf.Kommentera