Slumpad post: Nysa ner sig
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vilka kvällar!

| 2021-09-05, 17:30

Jag ska villigt erkänna att det inte är varje kväll jag skuttar iväg för att barnen ska bada men det är så klart värt det. Vyerna vid Flaten, Raffes lycka när han får följa med, barnens glädje när de badar och vissheten om att Simon faktiskt kom ut och rörde på sig.

När vi la ner efter 40 dagar i radfortsatte ju barnen för att sen pausa i tre dagar då det var skitväder.

Sen ville de bada igen. Nu är Simon uppe i 8 dagar i rad där jag och Joel har turats om i september. Jag har alltså badat två gånger i september. Eller, badat. Jag har doppat mig. Igår djupandades jag lite innan jag klättrade upp. Det är kallt.

Har med mig ett sittunderlag att stå på när jag byter om så jag har inte känt av någon urtekaria vilket känns väldigt skönt.Kommentera