Slumpad post: 20-årsfest
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gissningar in för hösten

| 2021-09-12, 17:37

Nyheten om att restriktionerna släpper 29 september kom i veckan. Lite oväntat med tanke på att smittan stiger. De hävdar att antalet vaccinerade ökar och då har nått en tillräcklig nivå.

Jag vet inte jag.

Var i Farsta i fredags och det var lite av en chock. Som att det var tillbaka till före pandemin.

Jag tror att det kommer öka igen. Inte så illa som i våras då få var vaccinerade och således fler som blev supersjuka. Men ändå. Tror rekommendationer för att jobba hemifrån återkommer för gissar att kolletivtrafiken kommer bli rätt kaotisk (hur håller man ens avstånd om det är mycket folk?), och att 12-åringar och uppåt kommer få vaccinationer.

Var på kontoret i onsdags och det är sällan jag fått så lite gjort på en dag, sällan så svårt att hitta mötesrum och så vidare. Såklart kul att träffa teamet och andra kollegor, men iaf. Ser max en dag per vecka.

Jag och Sanna skulle gått på GES förra året i oktober. Ombokades till januari och sen till hösten (hade noterat 20 oktober) och fick i veckan mess om att vi kanske skulle ombokas annars var det nu på torsdag. Igår fick jag nytt mess – 11 december är det som gäller nu. Misstänker att det kommer hinna hända saker tills dess.

Vaccinationspass hoppas jag innerligt att man inte skaffar.Kommentera