Slumpad post: Vendelsö
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i oktober

| 2021-10-05, 8:34

September var en bra månad på många sätt. Särskilt första punkten här – jag läste massor!

Just nu läser jag Nextopia av Micael Dahlén på min Storytel Reader (i väntan på att det idag går att läsa Du är inte längre min dotter av Frida Boisen. I helgen påbörjade jag ett gäng faktaböcker oxå; Skavank, Middagskompassen och Kaosteknik. Simon och jag har precis läst ut Glasbarnen och ska ge oss på nästa del i serien Kryp.

Just nu tittar jag inte på något mer än datorskärm, och telefonskärm men väldigt sällan rörliga bilder. Orkar lixom inte med fler intryck.

Just nu lyssnar jag på en del musik när jag inte har möten, och höststormar.

Just nu längtar jag efter fler härliga frukostrundor! Och kanske lite efter höstlovet som jag tänker ta i år. 05

Tidigare: 2021 – jan, feb, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september
2020 – novdec,Kommentera