Slumpad post: Sidor jag surfar på ofta
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Höstlovet

| 2021-11-07, 15:47

I september kände jag att det lockade lite med höstlov. Så jag stämde av med kollegor och la in ledighet – dock endast 4 dagar för att kunna sprida ut några timmar här och var. Vet hur det brukar bli.

Gjorde en liten översikt på saker jag skulle vilja göra, saker som var typ måsten och lite så. Inte har jag bockat av allt inte och som vanligt infinner sig då lite frustration i slutet av veckan då jag börjar fundera på när fasen de där sakerna ska göras. Det jag behöver då, det är att se vad jag faktiskt gjort. Det brukar då bli väldigt uppenbart att jag inte varit “lat” eller skitit i att göra saker utan att mina förväntningar varit för höga.

 • Vi åkte till Ockelbo en helg!
 • Jag bestämde mig för vilken telefon jag skulle köpa, köpte den, fick den och har sen ägnat orimligt mycket tid till att installera, logga in etc.
 • Beställt skolfoton (digitalt enbart förutom skolkatalogen)
 • Bokat tid på vårdcentralen, och gått dit för att kolla lite hudförändringar. En var helt ofarlig (den som kliar), en (på näsan) kan utvecklas till den minst farliga varianten men är enkel att frysa bort så jag fick remiss till hudmottagning och kinderna testar jag nu en kräm jag fick till handen i somras.
 • Styrt upp lite saker i vår facebookgrupp för området tillsammans med de andra admins. Intressant hur människor funkar. Nu har vi iaf vettiga regler.
 • Tagit ner saker vi ska skänka och åkt till Möjligheternas hus med dem.
 • Shoppat med Joel (skor, växter, utebelysning etc)
 • Satt upp gosedjur i Joels rum
 • Tagit långrunda med Anna och Tilda
 • Sålt lite scoutgrejer
 • Klippt Raffe! (och då även lärt mig hur trimmern funkar vilket var en stor utmaning i sig)
 • Bakat biscuits ett par gånger och gjort ett par smoothies 
 • Pratat med enhetschef på BUP och mejlat med Soc och skolan, chattat med en del andra föräldrar och funderat på möjliga nästa steg.
 • Läst en hel del och slöat/sovit med Raffe.
 • Funderat lite på ekonomi och olika utfall

Sen gick det ju sådär med att bara jobba 8 timmar. Blev 18. Har dessutom hunnit blogga en del. Lagat mat, beställt mat och annat. Gått ett antal rundor med Raffe och lekt i löv, med bollar och letat mat.

Vi har oxå städat själva, vilket är första gången på rätt många år (typ 7-8) och det kändes orimligt bra och rätt.

Helt klart har jag inte legat på latsidan inser jag.Kommentera