Slumpad post: Roligheter framöver
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ledare som sticker ut #1

| 2021-11-15, 10:18

I torsdags var jag iväg hela dagen på en kurs. Ledare som sticker ut. En liten lek med ord för kursen är både ute och inne men handlar även om att våga.

Det är min vän och fd kollega Åsa som tillsammans med två andra kör en pilot. Åsa och Annica har Ut & insikter tillsammans och jag gick en kurs för mötesledare med dem. Givetvis hoppade jag på denna. Även Anna som jag träffade på Cambio 2008 (tror jag) då hon konsultade där är med och håller i det.

I torsdags var det dags för första tillfället av tre. Vi samlades på Skytteholm vid 9-tiden. Jag åkte före rusningstrafiken så jag satt och spanade på rosa himmel och försökte komma ikapp med mejl och chatt lite. Vi inledde på bryggan och varvade sen inne och ute lite granna. I början var det flera som var rätt låga på energi pga olika orsaker. I slutet på dagen när vi sammanfattade var alla pepp!

En av de andra deltagarna har jag träffat på under min tid som konsult. Superkul! Intressant blandning (bara tjejer dock) bland branscher och erfarenheter. Hade lätt kunnat prata med alla deltagarna flera timmar och det var riktigt trist när dagen var slut även om alla utom två stannade kvar och käkade middag.

Ser verkligen fram mot nästa tillfälle.Kommentera