Slumpad post: En skridskotur
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Google Foto – synka

| 2021-11-21, 11:59

Jag har använt Google Foto i många år och synkar det mesta dit. Det har blivit rätt många tusen bilder.

Givetvis var det en av apparna jag installerade på nya telefonen.

Eftersom vi har Google One så har vi tydligen möjlighet att få support så jag testade deras chat (på engelska då det var stängt på svenska den tiden på kvällen). Fick egentligen inget bra svar.

Men det finns en väldigt otydlig progress bar som jag misstänkte hade något med det hela att göra och det visade sig vara rätt. När den efter 1,5 vecka var klar så började bilderna att synka. Så på något sätt har alla bilderna synkats med telefonen. Oklart varför.

Bilderna visar hur det faktiskt finns en slags progressbar och den tog alltså 1,5 vecka att ta sig igenom från vänster till höger. På sista bilden ser man att bilderna börjat laddas upp.2 kommentarer to “Google Foto – synka”

  1. Fick du alltså över alla dina google bilder till telefonen? Mycket skumt i så fall! 🙂 Själv har jag mest problem med att utrymmet börjar sina.

    • Sue says:

      Nja, jag lagrar dem ju inte på telefonen men någon slags synk är gjord. Har flera hundratusen bilder så de skulle aldrig få plats. Det är därför jag var så förvånad över att det tog sån tid…

Kommentera