Slumpad post: Vilket håll
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Just nu i december

| 2021-12-05, 20:47

Ännu en månad. Galet hur fort det går. 

Just nu läser jag och Simon sista delen i Kryp-serien. Behöver läsa ut den i veckan för den ska tillbaka till bibblan. Har snöat in på jul och feelgood typ. Ska precis börja på Jul i rubinrött av Amanda Hellberg. Faktaböcker på började jag Han är så bra på att ta egentid och pausade för att jag inte har ork för faktaböcker just nu. Är för trött tror jag.

Just nu tittar jag vi inte på något. Tiden finns inte på kvällarna riktigt.

Just nu lyssnar jag på mest julmusik! Radio, jag gillar radio. Märker det när jag kör bil och det bara finns något på radio. Hur jag ofta fastnar och egentligen vill lyssna klart. Det blir aldrig av men iaf.

Just nu längtar jag efter att bara få vara. Inte hela tiden har så många saker som borde fixas.

Tidigare: 2021 – jan, feb, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november
2020 – novdec,Kommentera