Slumpad post: Några djur
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Jullunch med jobbet

| 2021-12-19, 15:52

I november någon gång bestämdes det att det inte blev något julfirande med hela domänen utan per team. Jag leder två team och tänkte att vi synkar. Tog med två andra team där ena har alla utom en i USA och en med bara två deltagare varav en började den här veckan.

Det var svårt att hitta kvällar så vi slog till med en lunch, workshop och sen pralintillverkning. De som ville fortsatte sen till O’Learys för middag och snack. Själv drog jag hem strax före 19.

Sjukt bra dag! God mat (mycket vegetariskt), bra övningar och insikter, härliga diskussioner och sen mycket kul att göra praliner. Vi höll till på restaurangakademin och det kan verkligen rekommenderas!

Helt overkligt att jag har lyckan att arbeta med alla dessa fantastiska människor!Kommentera