Slumpad post: Prickar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Jag som trodde

| 2021-12-26, 13:38

Jag växte upp på 70- och 80-talet i ett samhälle med rätt lite möjligheter i en familj som inte hade det särskilt fett. Jag tänkte att jag minsann ska ge mina barn alla möjligheter.

Områden som jag tänkte att de skulle nyttja men kanske inte riktigt gjort.

  • Olika idrotter. Allt möjligt finns ju, men det är oftast kö, och kanske inte alltid så nära. Hade sett framför mig att jag skulle bli en engagerad förälder i olika idrotter.
  • Spela olika instrument. Har sett till att de har tillgång till olika instrument, frågat om de vill spela för lärare etc. Hade sett framför mig hur jag dammade av tvärflöjten för att spela tillsammans.
  • Läsa böcker. Gödslat med böcker sen dag noll men just nu är det få böcker som går hem.
  • Vilja ha djur. Tänkt att jag gärna skulle tillåta olika typer av djur om de velat, eller skjutsa till stall eller vad som helst.

Kanske har de haft för många möjligheter? Kanske har deras generation en skärmutmaning som heter duga. Kanske är de väldigt olika mig. Eller så hade jag inte heller nyttjat saker om jag haft möjligheten… Vet ju att jag har en “tendens” att vilja göra mycket.Kommentera