Slumpad post: Pepparkakshus
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Många ändringar

| 2022-01-29, 10:17

Smittspridningen av Omikron (covid-varianten) är sanslöst hög just nu. Den här veckan har fått lite ändringar på grund av det som även påverkar annat. Plus annat.

  • Måndag. Hade planerat telefonsamtal med läkare (inkl förnyelse av medicin). Ingen ringde dock upp förrän 20 min in i mötet då receptionen ringer och säger att läkaren vabbar. Vi ber om receptförnyelse. Eftersom vi hade planerat fysiskt besök 11 februari bokades inte mötet om.
  • Tisdag. Utbildning genomfördes utan problem. Passade på att påminna om receptet som vi ännu inte fått (var på samma ställe). På eftermiddagen hade jag ett planerat videomöte kring eventuell insomni-behandling, gick fortare än planerat. Dock ställdes besöket i skolans studio in pga att specialpedagogen var hemma i karantän.
  • Onsdag. Blev uppringd av ett ställe där vi hade en rådgivning inbokad på torsdagen – flyttades till måndag pga sjukdom. Fick sms om att det planerade läkarbesöket 11 februari flyttades fram två veckor. Fortfarande inget recept så jag mejlade vår kurator. Fick sms om att jag var godkänd för internetbehandlingen och loggade in och började läsa
  • Torsdag. Blev uppringd av ett annat ställe jag kontaktat och vi bokade in möte på tisdag. Kuratorn svarade att hen skulle jaga på om receptet. På kvällen fortfarande inget recept så jag mejlade igen. Hade då även fått fysiskt brev om ändringen av tid från 11:e till 23:dje – där det även var ändring av läkare vilket jag inte kommer att acceptera så det blir att höra av sig och ifrågasätta.
  • Fredag. Vid 11 drog jag och John till Farsta för att få dos 3. På väg dit ringde jag om receptet igen – då hade det precis skrivits ut (John loggade nämligen in 10 i 11 och kollade och då fanns inget). Dos 3 gick iaf smidigt, tog längre tid att hämta ut receptet på apoteket faktiskt.


Kommentera