Slumpad post: Rulla runt II
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Deklarerat det mesta

| 2022-03-27, 16:08

Det är klurigare att deklarera när man har aktier. Framför allt när det har sålts eller konverterats eller liknande skumma aktiviteter som verkar förekomma i den världen. Inte helt enkelt att förstå alla delar. Tror nu att jag lyckats rätt bra även i år. Förra helgen fixade jag min, och i helgen har jag stöttat John. Båda klara.

I år dök det upp en extra deklaration – nämligen för Joel. Först trodde jag att det var för att han har sommarjobbat. Sen visade det sig att det var för aktier. Tror jag lyckades klura ut dem, men sen blev jag lite osäker på hans inkomst för den stod inte där. Så jag hörde av mig till samfälligheten där han jobbat och fick infon. Under tiden kollade jag dock runt lite och det verkar som att vi måste ha någon slags fullmakt för att få deklarera åt honom – om man är under 16 ska förmyndaren signera nämligen.

Så, skjuter upp det en vecka.Kommentera